Kontrakt ved salg av bedrifter og virksomheterVår bistand innen salg av bedrifter, næringsvirksomheter eller aksjeselskap avhenger av hvor langt selskapet har kommet i sin salgsprosess.

Salg av bedrifter og næringsvirksomheter.

Grundig og tidlig forberedelse får salg av en næringsvirksomheter er sentralt enten man er kjøper og selger. Der det er behov for et aktivt søk og arbeid med å lage salgsprospekt søker vi gjerne bistand fra fellesskapet i House of Law and business, og vi skreddersyr da normalt en totalpakke.

Ubehagelige overraskelser kan hindre en vellykket transaksjon av salget av en bedrift eller få store økonomiske konsekvenser. For kjøper er det grunnleggende å undersøke at forutsetningene for kjøpet og kjøpesummen faktisk er til stede. For selger er det ofte behov for å rydde og avklare en rekke interne og eksterne forhold før interessenter slipper til. Det er essensielt at en potensiell kjøper er komfortabel med at selgers egen kunnskap og oversikt før det fremmes kjøpstilbud.

Litt avhengig av hva som skjer med bedriften, knyttes vi gjernegjerne opp mot Due Dilligence, kontrakter knyttet til selve transaksjonen, og arbeid knyttet opp mot de ansatte.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om hvordan du kan selge eller kjøpe en bedrift.  Trykk her.